..vědkyně hmm,no tak tedy ano,dovoluji si s tebou nesouhlasit v tom a chci být zcela konkrétní -takže: nemyslím si /nic Ti nevkládám do úst pouze téměř cituji /,že čeští lékaři jsou /mluvíme li konkrétně tak tedy dětští lékaři a gynekologové - porodníci/ hlupáci,kteří neobstojí srovnání s vyspělým světem. Nesouhlasím s tebou,že v Čechách je nízká či velmi špatná úroveň porodnic,vedení porodů a péče o novorozence. Nesouhlasím s tebou,že žena musí/či je nucena/podstoupit testy,které jsou v Čechách běžné a týkají se vývojových vad plodu ...nikdo nic nemusí i my tady v "zaostalých Čechách" už nic nemusíme..a to delší dobu.. :-)..a nepochybuji o tom,že skvělí Američané mají vše spočítáno daleko lépe než my - asi proto má dlouholetá kamarádka žijící v USA dočasně přesídlila do Čech aby navštěvovala se svou dcerou /která trpí vadným postavením kyčlí/českého ortopeda,který tuto vadu odstraní pomocí třmínků ..a né operativně ve 3 letech jak navrhoval její rodinný dětský/né zrovna levný/lékař . Já nikde pokud jsem byla těhotná nemusela čekat déle než 10 minut a v porodnici už vůbec ne,dostalo se mi přiměřené pozornosti,v hezkém a čistém prostředí - rodila jsem /2x/za přítomnosti manžela a to před 11 ti a 6 ti lety a na odbornost či péči lékařů si nemohu stěžovat..no nic,každá máme svou pravdu,ty to asi vidíš jinak
Předchozí