můžeš mi prosím napsat, jak Agátka v noci spává? Vzpomínám si na tvé články o vašich začátcích, u nás to bylo hodně podobné. Taky by mě zajímalo, zda nemáte problémy s taháním za vlasy (dětí i dospělých). Viki má teď 14 měsíců a je to docela drak. Momentálně se budí nejméně 4x za noc a dožaduje se mlíka (prso + lahev). Za vlasy tahá na potkání, u "oběti" nezáleží na věku či pohlaví ani délce vlasů. Někdy už jsem z toho docela zoufalá, nechci aby z něj vyrostl nějaký saďour. Zkoušíme různé způsoby, jak ho to odnaučit, ale bez úspěchu. Dnes jsem dokonce koupila vlasatou panenku a budeme na ní trénovat jemnější způsoby. Poradí někdo? Díky moc Iva a drakouš Viki.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.