Ahoj. Mám pětiměsíční holčičku a bez šátku by ze mě už byla troska.V noci naštěstí spí (s námi v posteli), ale přes den jenom řvala, takže jsem se šátek naučila velice rychle používat a dnes se nám na kočárek jenom práší. V šátku se malá pěkně prospí, já mezitím udělám co potřebuji a pak alespoň chvíli si vydrží hrát sama na dece. Určitě to zkus,uvidíš, že se chlapeček za chvíli zklidní a nakonec zjistíš, že nosit miminko je hrozně příjemné a je to mnohem šikovnější než kočárek. Jenom musíš vydržet reči typu: každé normální dítě jezdí v kočárku a jenom vy jí tak strašně rozmazlujete. Eva a Majdalenka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.