Jak ctu tva slova, tak mi vazne nezbyva, nez rici: jo, nektera zenska si holt uzije....pokud tohle budes cist a mela bys zajem, tak mi napis: lucieorit@centrum.cz, moc rada to s tebou proberu, ci cokoli jineho............myslim na tebe.....muj prvni chlapecek byl zlate dite, ale do pul roku se vetsinou spanek stale upravuje (ja jsem presvedcena, ze to s tehotenstvim vubec nesouvisi!) a i my jsme tak do toho pul roku moc nespali, ale to co popisujes musi byt vazne psychoteror...........jeste me napada, nevim zda ti to uklidni, ale URCITE nejsi sama, kt ma takove detatko a deti i rodice si "nevybirame"........ale myslim na to, ze musis byt vazne uplne vysata a jeste s tema nehlidacima babickama je to uplne na prd...to znam...ja maminku uz nemam a tchyne sice neni az tak daleko, ale prilis zajmu nejevi a to jsem na zacatku 9. mesice a malemu je 19 mesicu....manzel pracuje 350 km od nas....no, mozna si umis predstavit..........proste urcite nejsi sama.........ale ja vim, to neresi tvou situaci.............ale ja jako optimistka verim, ze se vse v dobre obrati, preci ti nemuze takhle "rvat" dalsi rok! takze ja myslim, ze hlavne potrebujes vysadit ty, proste vypadnout, alespon na den, dva, tri...........ono pak zenska vidi take spousty veci trochu jinak..............ja jsem jeste nemela "volno" co se maly narodil a muzu ti rici, ze jsem mela takovou velkou krizi po roce, no a pak se to nahle zmenilo a ja si asi i na ten zaprah proste zvykla a nasla cestu jak to vse a s usmevem zvladat.............zenske si proste nakonec vzdy nejak poradi................urcite napis pokud budes chtit, moc na tebe a vas myslim a drzim palecky, aby doslo ke zmene k lepsimu!
Předchozí