Něco obdobného jsem zažila u prvního dítěte. Kluk byl úžasný ale nespala jsem několik let. Po dvou letech se mu narodila sestřička, která byla také kojená a bohužel dost často nemocná a hlavně hyperaktivní, což jí zůstalo. Jediným mým přáním bylo se pořádně vyspat. Neustálé vypětí, nevyspání ztráta kil. Z vlastní zkušenosti - hrůza. Nechte si pomoci. Manžel, babička, hodná teta. jakákoliv pomoc na 2 hodiny je vysvobození. Vyspíte se, najíte a načerpáte sílu. Jinak se to dá zvládnou opravdu těžko.Člověk potřebuje pomoci a má si o pomoc říci. Není to selhání. Já to nedokázela a v nejhorším období vážila necelých 40 kg. Vydržte a nestresujte se zbytečně neudělanou prací.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.