Ahojky, po přečtení tvého článku jsme si připadala, jako kdybych četla náš začátek! Malej také vůbec nespal, ani v postýlce, ani v kočárku! Musím říci, že jsme to asi řešila trošku špatně, ale už jsem na jiné řešení neměla sílu! Takže na noc jsme si ho dali do postele, protože když byl u mě, tak se nadumlal a usnul a byl celkově klidnější. Přez den jsem ho nosila v klokance a byla jsem částečně jako indianská babička a musím říci, že po bytě jsem takhle nachodila sto jarních kilometrů, i když mě všichni odrazovali, že si na sebe šiju bič, tak jsme měla alespoň klid a neposlouchala uřvané mimčo!!!
Výlety v kočárku u nás končili většinou tak, že jsme v jedné ruce vezla kočárek a v druhé zase nesla jak jinak než malého, který byl moc spokojený, že vidí, co se děje kolem něj!
No a když už v kočárku mohl sedět, tak už viděl ven a byl spokojený, jen co začal lézt, tak odpadlo i nošení na ruce. Dokonce i odbourat večerní kojení, nebylo až takový problém, jak jsem čekala a jediná neřest, která nám vydržela je že spí s námi, ale myslím si že až trošku povyroste, tak i toto padne!
Takže držím palečky a přeji pevné nervíčky a hlavně vydržet!!! Ono to bude čím dál lepší, snad!
Předchozí