Ale ale Mariko, že by sis nedokázala sama vybrat ani knihu? Do feministického knihkup. jsem se koukala a je to tam od začátečníků po pokročilé. Nechci tě zrazovat, udělej si svůj obrázek. (Já bych to ale nečetla, vím předem, co tam asi bude, stačí se podívat kolem sebe. Mně nejvíc vadí, že sice na chlapech právem kritizují jejich špatné vlastnosti, ale pozor, ony nevidí ty dobré mužské vlastnosti. Samy jsou taky dost nedokonalé a jak říkám značně neobjektivní, takže z pera zastánců feminismu toho moc hodnotného zřejmě nevypadne :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.