Normálně komentáře nepíšu, ale Vás je mi opravdu líto! Mám holčinu a klučinu, s oběma byly problémy se spaním - s holčinou menší, s klučinou větší o dost, ne tak jako Vaše, ale také jsem se nevyspala, stala se ze mně pomalu hysterka, která se skoro neovládá. Na řeči o tom, jak je mateřství krásné a jak si ho mám užít, jsem byla opravdu ALERGICKÁ!! Převládal pocit osamocení - s kojeným dítětem Vám ve skutečnosti nemůže nikdo příliš pomoci!!! Ale, přestala jsem s kojením a u holčiny byly problémy pryč okamžitě, u chlapečka jsme byli z nejhoršího venku! podotýkám, že jsem musela přestat kojit úplně!!!! Rozebírala jsem to s dětským lékařem - výsledek - obě děti měli koliky, přestože jsem nejedla nic nadýmavého, neodvažovala jsem se sníst skoro žádné ovoce, jediné mé vitamíny byly tatranky a klučina měl přesto strašlivé problémy!! Problém je prý prostě už ve mně.... Neříkám, že je to Váš případ, uvádím to jen jako zajímavost k zamyšlení. Na Vašem místě bych si opravdu sedla nejdříve s dětským lékařem a opravdu i s homeopatem a problém co nejdříve začala řešit. Vím, že zažíváte peklo a že pro mimi jsou VELICE důležití i klidní a vyrovnaní rodiče!!!! Takže se držte a nedejte se!!!!
Předchozí