Taky jsem měla nespavce. Od 5. dne můj prvorozený syn proplakal dny, později se to zlepšilo, plakával až tak od 4 hodin odpoledne, do doby než si šel lehnout. Vyžadoval maximální pozornost, málo spal. Běhala jsem s ním v kočárku 3 hodiny po okolních kopcích, vrátila se udřená a jakmile jsem přejela brankou do zahrady synek byl vzhůru a vyžadoval "pobavit".
Hodně se nám vyplatil pravidelný režim.
Zpětně jsme zjistili, že měl zřejmě od počátku tříselnou kýlu, takže mu způsobovala problémy s nadýmáním. Měl i problémy se zácpou, kterou jsme vyřešili homeopatií.
Nevím jestli jsi zkoušela krom uvedeného homeopatika i jiný homeopatický preparát. Nevím kdo ti homeopatika poradil a jak moc je to zkušený homeopat. Také než jsem se na homeopatii dala jsem zvažovala ano či ne. A funguje to? A nevyhodím za to jen peníze?
Vím, že funguje. Z rukou zkušeného homeopata. A nemám na toto téma potřebu diskutovat, protože to tak je a proč se neptám. Je spousta věcí o kterých přesně nevím PROČ, ale víme, že ano nebo ne.
Držím moc palce, miminka z toho vyrostou, občas navrhuju ten rohypnol a pevné nervy. Tvé dítko bude zřejmě vnímavé a chytré.
Předchozí