Pročetla jsem oba dva články a mám radu, u nás to skutečně zabralo.
Denda od narození řvala v jednom kuse, obracela jsem se na doktory a hledala jsem příčinu. Ze všech vyšetření jsme odcházely s tím,že je zdravá.
Jeden den už jsem prostě byla na dně, už jsem neměla sílu a co jsem udělala? NIC, VŮBEC NIC. Seděla jsem v obýváku na gauči a poslouchala ten řev (Denda byla nakrmená, přebalená, prostě nebyl důvod, proč by měla být nespokojená) a já nedělala nic. Ten den vydržela s krátkými přestávkami ječet skoro 4 hodiny a pak následovala noc jen se 2 probuzeními. Další den jsem to zopakovala a její řev už trval kratší dobu a den ze dne se to zkracovalo. Zkrátka pokud víte, že vaše dítě není nemocné, nemá hlad, je přebalené a není mu zima nebo horko - zkrátka,že nemá důvod brečet, pak NIC VŮBEC NIC NEDĚLEJTE!!!!!!!!!
je to sice hodně náročné (aspoň ze začátku)-máte výčitky,že své dítě necháváte brečet, sousedí na vás zvoní, jestli je vše v pořádku, manžel si myslí,že asi nejste normální...ale u nás to pomohlo. Doufám,že mě tu neodsoudíte, své dítě miluju a udělala bych pro něj všechno, ale zbláznit se nechci. Přeju pevné nervy
Předchozí