Ireno,
upřímně, tohle je poprvé, co se stydím, že mám vystudovanou farmacii, protože díky lidem jako jsi Ty si o nás ostatní musí myslet, že jsme totálně nafoukaní blbci. Také mám v šuplíku dva diplomy z FaF a zkoušku z homeopatie v indexu a právě proto bych v životě z pusy nevystila to co Ty. "NENÍ žádný důvod domnívat se, že by homeopatie mohla fungovat. Kdo trvdí něco jiného, je hlupák, lhář nebo obchodník s homeopatiky :)." Promiň, nejsem ani jedno, a tímhle jsi mě, a zřejmě nejen mě, poměrně dost urazila. Homeopatie skutečně funguje i tam, kde je placebo efekt či pouhá víra naprosto vyloučena - úplně malé děti a zvířata těžko přesvědčíš.
A mimochodem, pokud jsi opravdový farmaceut a lékárník, sama musíš nejlíp vědět, že i u klasické medicíny funguje víra. Protože téměř každý den se v lékárně setkáš s tím, že lidé užívají klasické léky buď v úplně jiné indikaci nebo v tak nesmyslném dávkování či v takových kombinacích, že naprosto prokazatelně (vědecky!) terapeutický efekt nemůže být žádný nebo by měl být spíše negativní. A světe div se, dokud jim tohle nevysvětlíš, hrozně jim to pomáhalo...
Ireno, chovej se prosím úměrně své inteligenci a vzdělání... Děkuji...
Předchozí