Homeopatie jistě funguje, ale dlouho její podstata zůstávala skrytá. Ale když chce někdo poznat určitý problém opravdu ze všech stran, tak musí vyvinout větší aktivitu, než je vyjádření pochybností v nějaké internetové diskuzi. Taky jsem dlouho nebyla přesvědčená, zda homeopatii vyzkoušet. A tak jsem pátrala a zjišťovala všechna PRO a PROTI. A vlastně jsem žádné proti neobjevila. Kdo může něco namítat proti čistým přírodním látkám? Jsou obsaženy i v "klasických" lécích a všichni víme, že fungují. A ředění...přímo na internetu na odborných stránkách je uvedena nová studie, kde s využitím elektronového mikroskopu najednou?!!! vyšlo najevo, že rozpouštění homeopatik ve vodě resp. pod jazykem ná zásadní opodstatnění - účinná látka vytváří s molekulami vody rozměrné prostorové molekuly, které teprve jsou nositelem účinku. Takže homeopatika fungují i vědecky ověřeně...jen je potřeba užívat správná monokomponetní od erudovaného homeopata a správným způsobem. Nakonec tak to platí i v medicíně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.