zajímavý příspěvek. Již dřív jsem něco četla o důležitosti mastných nenasycených kyselin omega-3 a snažím se, abychom je měli nějakou formou v jídelníčku. Tyto kyseliny jsou hlavně v tučných mořských rybách, jako je tuňák, makrela a losos a také v některých rostlinných olejích. Koupila jsem kvůli tomu v rozmarýně (www.rozmaryna.cz) speciální rostlinný olej s názvem omega-3. Jakmile ho malinko vpašuju do čehokoli, Filip to okamžitě zjistí a odmítá to jíst. Jediné, co do něj sem tam dostanu, je pečený losos a konzervy tuňáka. Makrelu bych asi neuměla udělat tak, aby byla dobrá a aby byla bez kostí. V lékárně jsem zatím na žádný rybí tuk nenarazila. Další tipy vítány...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.