Ahoj Jodie.
Opravdu mám pro to co prožíváš pochopení. My s manželem se hodně malímu věnujeme a chválíme ho a tleskáme mu, když se mu něco povede. Někdy bych věci dělala trožku jinak než manžel, ale vždy se v klidu domluvíme jak ho budeme vychovávat a myslím, že přesto, že to byl křikloun tak se nám daří z něho vychovávat vnímavého tvorečka který je klidnější a rozumnější čím je sterší bude líp. Sice spaní pořád nic moc, ale taky se zlepšilo jako miminko skoro nespal přes den ted spinká i hodinku. Jen mě zamrzelo, že dokážou lidi být i oškliví, když člověk potřebuje podpořit jsou to sice jejich názory, ale nikde neni napsáno, že jsou zrovna ty jejich dokonalé zrovna tak i ten můj. Stejně si to člověk bude dělat podle svého jak on si myslí, že je to dobře. Přeju ti hodně štěstí a malímu dej pusinku. Jo a o tom rybím tuku jsem taky něco viděla a pomáhá to, ale my jsme malímu ho nedávali sice je sním víc starostí, ale hlavně, že je v pořádku. Jsou to děti, které z toho vyrostou jen si hledají cestičku jak zvládat situace a jak s náma komunikovat. Pa Lenka
Předchozí