Já měla úplně stejný problém jako autorka. Byla jsem také v nemocnici, která dostává jedno ocenění za druhým kvůli úspěšnosti kojení. Já mám sice prsa malá, ale kojit z nich opravdsu nešlo. Celý pobyt v porodnici jsem si připadala jako černá ovce, která chce zabít své dítě, protože odmítá kojit. Tak mi to bylo dokonce paní doktorkou řečeno. Malý mi v porodnici týden proplakal hlady. Přijeli jsme domů dostal nutrilon a od té doby to bylo spokojené a usmívající se miminko. Ale dotazy typu proč nekojíš? Jsem vyloženě nesnášela. Teď jsou synovi čtyři roky a nutrilon mu chutná dodnes!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.