Máte pravdu, jen jde o to neodsuzovat maminky- nekojičky. Ať nekojí z jakéhokoliv důvodu - je to osobní věc. Já jsem se setkala s ošklivýma reakcema na to, že nekojím od lidí, kteří se mně zeptali téměř na ulici. Pořád jsem se snažila obhajovat, vysvětlovat. Půl roku jsem si připadala jako špatná matka a pořád jsem brečela. Dnes bych se nikoho nezeptala zda kojí či ne aby mi nemusel nic vysvětlovat. A rozhodně - pokud o to bude nějaká maminka stát, uklidním jí, že i nekojené dítě je šťastné, zdravé a to je nejdůležitější. Že přijdou časem i opravdové starosti a mnohdy důležitější, které se musí řešit - to ví každá z nás "starších" matek. Tak prosím pomáhejme - rozumně, neodsuzujme! Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.