Já vůbec netvrdim, že jsem jediná kdo dokáže dobře vychovat děti, já si myslím, že taková Sylva a Sylvie a Kamyš,atd. to dokážou taky a možná i líp, protože si myslím, že to jsou silné matky, které dovedou za své děti bojovat. Ba ne, znám i maminky, které rodily klasicky a jsou velmi dobré matky. Mě jenom tak nějak příjde přímo úměrně = přirozený porod = kojení = bližší vztah k dítěti atd. Když to tak srovnávám, co vidím a slyším - maminky, které upřednostňují přirozený porod ať už doma či v nemocnici mají silněji vyvinuté sociální cítění, než ty, kterým klasický porod v nemocnici nezpůsobuje žádnou psychickou ani morální újmu. Ale hlavně ať se všechny budoucí maminky opravdu pořádně zeptají co se bude dít při porodu a porodu a s miminkem a s nimi. A ať se zeptají především jiných maminek, které v dané porodnici již rodili a ať si za svoje peníze, které je stojí zdravotní pojištění nespokojí jen tak s něčím. Nebo se jim může lehce stát, že je v té porodnici bude čekat opravdu něco hrozného.
Předchozí