Zdravím Vás Vendulko,
jsem moc ráda, že můžu někomu pomoci. Vím jak jsem byla zoufala s toho, že jsem se neměla s kým poradit.
Podrobnosti o naší zkušenosti se školkou:
Andulka se do školky strašně těšila, chtěla ať pro ní chodíme co nejpozději.Ale po 14 dnechse vše změnilo bez zřejmého důvodu začala strašně plakat, chodila ze školky s tmavými kruhy pod očima. Přičítali jsme to neschopné učitelce avěčnému spojování tříd a měnění učitelek.
Pak jsme změnili školku, po tom co učitelka řekla manželovi, že je naše dcera naprosto nepřispusobivá a plačtivá. Manžel jí tehdy málem vyfackoval, byl vzteky bez sebe, když se dozvěděl, že nechali Andulku hodinu plakat samotnou v šatně.Druhý den nastoupila do druhé školky a tam jsme díky bohu natrefili na užasnou paní učitelku. Až s odstupem času jsem zjistila, že měla taky nadané dítě. Učila Aničku počítat, pracovat s encyklopedii a pomáhat ostatním dětem ať se nenudí.
Radím Vám, zkuste požádat ve školce o to, aby Vaší Anduličku zařadili do předškolního oddělení. Možná by nebylo na škodu zajít se poradit do pedago-psychologické poradny, ti nám hodně pomohli a dají Vám doporučení pro školku. Můžete taky s dovolením školky pro svojí chytrou holčičku připravit doma úkoly, které bude ve školce plnit místo nudného hraní. Ale pokud budete mít možnost zjistěte si dopředu informaceo psychologovi, ke kterému Vás přidělí , v tom jsme taky měli velké štěstí. Zkuste mi napsat odkud pocházíte, možná bych Vám mohla pomoci, pokud jste ze severní Moravy.
Přeji Vám moc štěstí, v současném systému školství ho budete potřebovat.
Mějte se moc hezky Jana
Předchozí