při čtení Tvého článku jsem měla sto chutí zeptat se, zdali jsi nerodila v Mostě. Ale tam mají jen jednu pístovou odsávačku na celé odd., to znamená, že v Mostě jsi určitě nebyla :-) Mám stejnou zkušenost s touto "péčí" sester. Naštěstí jsem se rozkojila a kojím plně dodnes, ale začátky byly hororové. Plné bolesti a slz a vzteku. Dneska používám elektrickou odsávačku od Medely a nemohu si stěžovat, je skvělá! Přeji Tobě i miminku hodně zdraví, i když je s Nutrilonem. Nic si z toho nedělej!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.