Jo, jenže já se setkala s přístupem "tak když ti to nejde, vykašli se na to a dej jí flašku, já to taky tak udělala a podívej jak mi malá vyrostla". Další kamarádka řekla, že kojení je nepříjemné a to dělat nebude a moje ségra to vzdala DRUHÝ den po návratu z porodnice za podpory mé matky (ona taky nekojila tak proč by si sestra měla ničit postavu, navíc když nejspíš malá málo pije a proto brečí). Konkrétně ségra se ani o možnostech, jak se naučit kojit, nechtěla ani bavit. A mlíka měla dost. A přitom to jsou jinak inteligentní ženský, jenom špatně poučené a v porodnici se jim podle mne moc nevěnovali (ségře pustili nějaké video) Neposuzujte okolí jenom podle ženských přispívající na rodinu.cz. :-) Takže osvěty není nikdy dost. :-))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.