Cizinko,
nevím jestlis to myslela opravdu až tak jak to vyznělo, ale v tomhle bude jádro pudla :"detem se podarilo prekonat vek nejvyššího procenta detske umrnosti - a je to obrovsky uspech". No já nepovažuju za až tak obrovský úspěch pokud děti dětství přežijou, moje hranice jsou jinde.
Jistěže jsem taky sem tam něco podcenila, matka není robot, ale moje hranice jsou fakt jinde.
A máš svatou pravdu že je každého věc kolik dětí si pořídí a jak se o ně stará či nestará, můžeš si pořídit třeba dvacet dětí a starat se o ně klidně hodně hodně mizerně, pokud je nebudeš vyloženě týrat, tak je to legální, ovšem stejně se mi ten článek nelíbí, protože po povrchu vypadá líbezně, ale pod slupkou se mi nelíbí - zrovna tak jako třeba Tobě se nelíbí předsudky vůči dětem v závislosti na pohlaví. Tobě se nelíbí šidit děti kvůli pohlaví a mně se obecně nelíbí šidit děti v péči a bezpečnosti - ačkoli oboje je u nás legální a je svaté právo rodičů chovat se ke svým dětem jak sami chtějí (pokud nezajdou do extrému týrání, ale o tom tenhle článek nebyl).
Předchozí