Milado, ty máš dvě děti a stejně nemůžeš do práce. Nakonec ta paní s 11 dětmi na tom bude líp. Nejde o počet dětí, ale o schopnosti. Zorganizovat si čas, ukázat co v člověku je, být taky ve správný čas na správném místě.
Mám šest dětí. Po x letech na mateřské jsem dostala šanci dělat v jedné realitce. Sice jako kancelářská myš, ale jsem spokojená. Platově, časově. A to jsem jen blbec s učňákem. Šéf nekoukal na papíry, ale zajímalo ho, co skutečně umím. A práci mám.
Poslední dobou se tady začalo navážet do rodin s více dětma. Někdo prostě neumí pochopit, že můžou být i jiný priority než pohodlnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.