Lidko, nenech se znechutit ! Myslím, že se nesnažíš napadat autorku, ale že kritizuješ styl článku. A to snad do kategorie normalní diskuye pod článkem spadá :-).
Přidám i můj názor pro If:
- ano, máš plné právo napsat svůj názor a článek na takové téma určitě na rodinu patří.
- ne, pokud chceš článek mít úsměvný a ne urážlivý tak nemůžeš jako svůj názor uvádět vymyšlené statistické údaje vypovídající o častosti používání jmen - v případě, že před čísla neuvedeš něco jako "podle mého názoru" nebo "můj odhad je" jde o klamný údaj.
- ano do hlavy diskutujících nevidíš, ale říkat o lidech že se "sami" zařadili do "té 4%" skupiny jen proto, že jsi žádnou jinou než 95% s Tvým názorem a 5% s hloupým názorem nenabídla je přinejmenším nefér a může působit urážlivě.
- určitě máš na to napsat lepší článek než takovýto, máš to přece v genech tak se snaž a těším se na příští článek :-). Tento se s prominutím za úsměvný fejeton brát nedá i když s ním některé prvky shodné má, třeba jedno téma a subjektivitu, naopak podle mě chybí například pointa a nový pohled na věc. Definice fejetonu je například na wikipedii.
Budilko, určitě se neboj článek napsat. Je tu plno článků, pod kterými negativní reakce nejsou a rozhořčené reakce nejsou jen o tom jací jsou čtenáři, ale hlavně o čem je článek a jakým stylem je napsaný. Podívej se třeba na komentáře článků Macešky nebo paní Souradové.
Předchozí