Prvykrat som klystyr nemala, nebolo casu, ale pirodzene som sa vyprazdnila pocas prvej doby doma. Na sale v porodnici ziadna "hanba", "spina" nebola. Druhykrat uz bolo na to dost casu a zdravotna sestra mi podala klystyr tak surovo, ze mi poranila (v tych bolestiach) konecnik. Su aj ine sposoby ako vyprazdnit creva a dostupne aby si to zena urobila sama doma (cipok...). Ale to v takej porodnici, kde sa taketo ukony "musia" podstupit bez reptania by zene ani neverili, ze si doma pomohla sama a aj tak by jej preventivne premyli creva. Ide tu o nazor a jeho respektovanie. Niekomu to skratka vadi taketo zasahy inou osobou a niekomu to nevadi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.