Jen jediná otázka. Ještě mi ji zde nikdy nikdo nezodpověděl. Jak máte připravený postup při případném zvratu porodu směrem ke komplikacím u kterých jde o minuty? Nebo o desítky vteřin?? Notabene v lednu a - jak píšete- vaše auto není nic moc.. Díky za odpověd - pokudˇ tedy nebude ve stylu.. ..u mne něco takového nehrozí, věřím si a znám se.. ..je to riziko každodenního života, asi jako když přecházíte silnici...
Nebo si již zřizujete v obýváku mini sálek s nástroji?? A co děti, budou asistovat také?? ..již se ptám asi příliš, já vím..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.