PO NAROCNEM PORODU A PLNE PORODNICI JSEM SE SETKALA S VELKOU NEOCHOTOU ZDR.SESTER OHLEDNE KOJENI.BYLO MY RECENO ZE MAM VPACENE BRADAVKY TAK TO NEPUJDE A ZE SI MAM DOJIT K NIM PRO UMELE MLEKO.MOC JSEM KOJIT CHTELA ALE MOJE VELKA UNAVA DESET STEHU OTOKY A NEZAJEM POROD.ODDELENI MNE PODPORIT MNE OPRAVDU SOKOVALI.MALA PILA NUTTRILON DO JEDNOHO ROKU OD TE DOBY JAKEKOLIV MLEKO ODMITA.ALE JE TO KRASNE ZDRAVE DITE A DO TED MNE BOLI TO ZE JSEM NEMOHLA KOJIT ALE PROTO NEJSEM SPATNA MATKA.JAK VYPLIVA Z REAKCI OKOLI Z NOVIN I CASOPISU- ZE JEDINE KOJICI MATKY A DETI JSOU IN ALE CO MY CO NEMOHLI KOJIT JSME ODSUZOVANY....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.