Já měla také bezproblémové a poklidné těhotenství,a přesto kdybych nebyla v porodnici a kdyby dcera nešla kleštěma,tak by tady nebyla ani ona ani já!!!!!! Rodit doma je zkrátka moderní a všechny ženy typu Sylva nepřijmou žádné argumenty proti. Tato diskuse nemá bohužel smysl,je to stále dokolečka.Já jsem jen ráda,že moji dnes už dvacetiletou dceru by nenapadlo nic tak šíleného ...A teď jsem popudila všechny zapřísáhlé zastánkyně přirozeného porodu,ale dámy,nechte si to,naše názory jsou prostě protichůdně. Přeji všem hezký rok 2004 a soukromý operační sál v obýváku pro ty moderní...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.