Ahoj milá maminko,kojení není horor,jen Ti to z něj udělaly zřejmě ty sestry.Já mám 3 děti.Jedno kojené tak půl roku,druhé vůbec a to třetí skoro dva roky.Kojení jsem nechala zcela pořírodě.Buď to půjde,nebo ne.Kojení je skvělá věc,ale náhradních mlék je také velký dostatek a dnes v dobrých kvalitách.K úspěšnému kojení patří duševní pohoda především.Byla se mnou v porodnici maminka se stejným problémem a moc mi ji bylo líto.Ale zvládlli jste to skvěle,holčička krásně prospívá a to je to nejdůležitější,protože to hlavní pro kojení a naše miminko je, ABY MAMINKA BYLA V KLIDU ! Přejí Vám samé šťasné a spokojené dny mateřství. Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.