| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Sám doma

asi tak od druhe tridy jsem byvavala po skole doma sama a cekala na mamku az prijde okolo pul ctvrte z prace. odpoledne jsem si vetsinou cetla, nekdy sla s kamaradkami (jejichz rodice byli doma) ven. snad diky tem volnym odpolednim jsem precetla obrovska kvanta knizek uz na prvnim stupni skoly. rozhodne to "byti sama doma" necitim jako ujmu, prave naopak. je to takovy dobry pocit vedet, ze mi mama s tatou uz tenkrat verili. duvera ve vlastni deti je moc a moc dulezita - pro deti je obrovskym prispevkem po zbytek zivota.
porad myslim na maminku meho taty. tata se narodil na zacatku minuleho stoleti. babicka s dedeckem meli statek, o ktery se starali takrka sami. babicka vstavala nekdy okolo ctvrte hodiny ranni, sla obstrat dobytek (zatimco deti spaly), pote deti nakrmila a sla na pole nebo kamkoli jinam. deti byly vetsinu casu doma samy. myslim, ze to takto muselo fungovat ve vicero rodinach, deti samy doma byly normalni. a z meho pohledu jim to (alespon memu tatovi) nijak neublizilo.
nicmene jsem stejna jako vetsina z vas a moje devitimesicni dcera nikdy nezustala ani chvilickuku sama. jen vim, ze je i druha strana mince, ktera nemusi byt nutne jen spatna.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.