Já jsem rodila ve čtyři odpoledne, ráno v deset jsem dostala klystýr a od té doby jsem mohla jen pít, jíst vůbec! A to jsem se předtím nestihla doma ani nasnídat. No nic moc, řeknu vám, hlad jsem měla jako vlk a jak má mít hladovej člověk energii na porod, a že je tam energie potřeba ažaž:-) Jinak Ordinace se mi docela líbí, ale bludů je tam fakt nepřeberně, nebo snad máte někdo gynekologa(-žku), kteří si s vámi takhle povídají nebo vám dokonce nosí dárky???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.