Stále někde čtu chválu na porodnici ve Vrchlabí.Já jsem tam rodila před deseti lety a spokojená jsem vůbec nebyla.Byla jsem prvorodička a po prasknutí vody jsem o půl noci přijela do porodnice,pan primář Kavan byl otrávený,že jsem si dovolila ho vzbudit,když budu rodit až kdovíkdy a při vyšetření byl hrubý.Odbyl to nejnutnější a šel si zas lehnout.Nebudu se rozepisovat o všech podrobnostech za celých 24 hodin,než jsem opravdu porodila.Většina sester byla protivná a arogantní.Nezáleží mi na tom jestli budu rodit ve vodě,nebo jinak,ale na tom,zda kolem mě po celou tu dobu budou příjemní lidé.
Před dvěma lety jsem rodila podruhé a šla jsem do Jilemnice.Tam jsem byla spokojená se vším.Příjemný personál,od ukízeček počínaje,doktory konče.Každé dva pokoje mají svoji koupelnu a WC (ve Vrchlabí musíte chodit přes chodbu do jedné společné,to co je v Jilemnici standard,je ve Vrchlabí nadstandard).Většina kamarádek má podobné zkušenosti jako já a i když bude Vrchlabí stále někdo chválit,jestli budu znovu těhotná,do Vrchlabí určitě nepůjdu.
Předchozí