Pokud se nepletu, tech 72% neni kakaovy prasek, ale kakaove maslo, kakaova hmota, ci jak tomu jednotlivi vyrobci rikaji. Kdyby 44% byl cukt, zbytek do sta kakaovy prasek, neni ani kam dat tuk, aby se to spojilo. Takze zbyvajici sacharidy jsou v kakaove hmote, jejiz obsah v cokolade urcuje, nakolik bude kvalitni a kolik procent si muze napsat na obal.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.