Nechápu stále jen ty kladné odezvy na Vrchlabí... Kdo tam byl jednou,podruhé už tam nechtěl.
Mno, to asi proto, že tam ženy byly spokojené, ne? CO je na tom k nepochopení? A já ve Vrchlabí třeba rodila dvakrát a takových mamin znám víc ;o) Teď jsem nakoukla na stránky Aperia, co o praxi v jilemnické nemocnici píše personál z porodnice a musím říct, že po přečtení bych o porodu tam rozhodně neuvažovala - nevyhovovalo by mi to tak. Takový už je život: někdo má rád holky, jiný zase vdolky ;o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.