| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O porodu ve Vrchlabí by se dal napsat román...

Já bych jen chtěla říci, něco k porodu do vody. Nejsem propagátorka a nebyl to důvod porodu ve Vrchlabí. Rodila jsem druhé dítě. Na porod jsem šla do vody, až těsně před třetí dobou porodní, protože jsem si chtěla ulevit od silných kontrakcí. Plodová voda mě odtekla už doma. Po narození mě dceru dali na prsa. Po odstřižení pupečníku na tatínka stejně jako autorce. Asi už během toho co byla na mě začali s vypouštěním vany. Placentu jsem rodila tedy do prázdné vany. Chtěla jsem ji vidět, tak mě ji ukázali.
jinak jsem názoru, že každému vyhovuje něco jiného a o tom to je. Pokud si žena může zvolit při příchodu svého dítěte to co cítí jako správné, tak je to dobře. Jsem ráda, že taková porodnice jako je Vrchlabská existuje. Konečně je to přesně rok co jsem tam přivedla na svět našeho syna. Moc ráda na to vzpomínám a tajně doufám, že by mohlo být ještě nějaké příště.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.