| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O porodu ve Vrchlabí by se dal napsat román...

Já ti neberu, že porodnice ve Vrchlabi je mozna nejnaturalističtější v celé ČR. Jen znovu opakuji, proč by to mělo zajímat ženskou z Valmezu, Zlína, Brna, Uherského Hradiště? Mně to například neznepokojuje už jen proto, že jestli je to skutečně soukromé zařízení, pak by v případě zvolení jiné strategie pocítilo odliv zájemkyň (trh je střet nabídky a poptávky, žeano).
K otázkám:
Ad 1) Mně se takové články zdají prostě o ničem. Dobře, vychvalují jednu porodnici, jak je to tam super. To víme všichni (sama jsi to ostatně přiznala, že Vrchlabí má podle sebereprezentace i statistických vysledků nejnaturalističtější přístup), takže nic nového. Něco jako plakání nad nesprávným hrobem. Primárním problémem je naše zdravotnictví. Mně tady chybí články lékařů (coby zástupců zdravotnických zařízení), ve kterým by vysvětlovali a zdůvodňovali, proč ještě nepřitoupili ke změnám spočívajících v naturalistickém přístupu, přestože si to poptávka žádá. To není ani tak kritika autorky článku. To je spíše kritika serveru rodina.cz, možná taky našich ministrů a poslanců... Primární problém je ale stále to zdravotnictví a jeho systém/nesystém. Mohla bych tu psát desítky takových článků, nejen z oboru gynekologie a porodnictví, nad kterými by rozum zůstával stát a nad nimiž by si každý uvědomil, že přístup lékařů v tomto státě zamrzl kdesi na úrovni socializmu. Ale přínos? Výsledek? Snad trocha nudy, opakuje se to, ať se na mě nikdo nezlobí, je to o ničem.
Ad 2) Viz 1.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.