Dano, jsi naprosto mimo ;o) KDO chce rušit epidurál? Cizinka? "A spol" (kam se v tomto případě počítám i já)? Najdi, kde jsme takovou hovadinu psali. Tak co, máš? Těžko, že jo. Jsou to tvoje spekulace. Proč si myslíš, že cizinka (a spol) nikdy nepochopí, že většina žen chce rodit ve vybavené nemocnici? Já myslím, že to cizinka chápe. Ale tobě zřejmě uniká, co tu píšeme :o/ Mně (a předpokládám, že i cizinku - jak jí tak sleduju) by spíš zajímalo, proč jako ve Vrchlabí nemůžeme porodit i jinde. To ale neznamená, že voláme po zrušení epidurálů. Ne, nezajímají mě kecy, že stejně jako ve Vrchlabí můžu rodit jinde. Já VÍM, CO CHCI ;o) a právě proto vím, že v jiné porodnici (kterou mám poblíž... Praha a okolí...) mi nic takového nenabídli, naopak, často mi i tvrdili, že v žádném případě :o/ Přitom moje požadavky byly naprosto obyčejné - normální porod, bez zbytečných zásahů, bez zbytečné izolace dítěte od matky, bez zbytečně dlouho stráveného času v nemocnici... bez zbytečných dohadů s personálem, že i já znám svá práva... Nic, co by nebylo splnitelné V JAKÉKOLI nemocnici :o/ Jenže - není. Nikomu nevnucuju, že musí chtít rodit stejně, jako já. Pro mne za mne, ať si rodí třeba s epidurálem, pokud chtějí. Tohle moje přesvědčení se nijak nevylučuje s tím, já o něj za normálních okoností nestojím (ano, uvažovala jsem o něm třeba v případě, kdy to v jednu chvíli vypadalo, že se dítě bude cpát na svět koncem pánevním - tady jsem velmi zvažovala, pokud by to k tomu došlo, jestli by už napíchlý epidurál nebyl výhodou při případné nutnosti rychle udělat císaře a zvažovala všechna a proti).
Předchozí