| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O porodu ve Vrchlabí by se dal napsat román...

Dany,
já NEJSEM naturalistka, jen bych si přála, aby má dcera měla na výběr, až bude rodit - já jsem na výběr neměla, resp. byl to výběr nedobrovolný - místní porodnice mi nevyhovovaly, Vrchlabí daleko, zbyl mi jedině poloilegální porod doma.
Ať už se moje dcera rozhodne rodit ve fakultní nemocnici, v porodním domě nebo doma - JEN bych si přála, aby si mohla svobodně vybrat v místě bydliště.
Nikdy jsem nikoho nepřesvědčovala, že SPRÁVNÝ je jen jeden způsob porodu. Nikdy jsem nikomu neupírala možnost porodit jinak, než jsem porodila já. Nikdy jsem nenadávala nikomu, kdo porodil jinak, než já. To bohužel rozhodně nemůžu napsat o odpůrcích přirozených porodů. Mohla bys prosím napsat jediný příklad, kdy nějaká zastánkyně přirozeného porodu hlasitě prosazuje svoji pravdu a cože to vlastně prosazuje? Svobodu volby? A to ti FAKT vadí?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.