Přečetla jsem si článek a musím říct, že vše co ti poskytli ve Vrchlabí (krom závěrečné fáze porodu do vody, který jsem stejně nechtěla), mi poskytli v Jičíně taky. Byla jsem se podívat jak ve Vrchlabí, tak v Jičíně a rozhodla jsem se pro Jičín. Líbí se mi, že tam celý porod strávíš na jednou pokoji (včetně poporodního vyšetření) a odcházíš až na oddělení šestinedělí (tudíž odpadá přesouvání po vypuzení placenty) a dále mě nadchlo úplně nové prosluněné a vzdušné prostředí včetně sociálky na každém dvoulůžkovém pokoji (žádný nadstandard za poplatek). Perfektní a vstřícný personál (od porodních asistentek, přes lékaře až po dětské sestřičky a paní doktorku, která nám mimochodem o svých nočních službách dělala báječné přednášky o péči o dítě, pomáhala přikládat a maximálně nás podporovala při začátečních problémech s kojením). Prostě super porodnice a doufám, že se tam za pár let vrátím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.