Milá Daso T, děkuji, konečně jedna jiskřička naděje. Rozumím Ti hodně a snažím se to dělat jako Ty. Jsem klidnější, možná i proto, že dárky kupuji průběžně, když mě něco trkne a pak je klidně pár měsíců schovám a skoro vždy se zatím našla ta správná příležitost někoho obdarovat.
My jsme si letos navíc udělali 2x takového malého rodinného Mikuláše a Ježíška 2 páteční večery, já jsem koupila každému (i sobě)nějakou drobnost a řekla jsem dětem (dcerám), že večer dostanou dárky a ony se k tomu připojily, a taky nám všem vzájemně daly, co mohly nebo co stihly za odpoledne udělat nebo už dřív vyrobily ve škole. Bylo to nádherné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.