Kdybych měla napsat, co všechno mi provedla, tak je to na román. naštěstí manžel sdílí mé názory, nebo spíš to sám vidí. Mám v něm podporu. Spíš ho já musím krotit, aby se zas nepohádali. Jsou to sice jeho rodiče a snažíme se, aby malá měla obě babičky a dědečky, ale často není daleko od rozhodnutí přetrhat s nimi veškeré kontakty. je to vždycky po nějaké hádce a pak to z nás vyprchá. Ale někdy k tomu není daleko. když jsem byla těhotná a zase se do mě navážela, tak jsem řekla, že ji do porodu nechci vidět. Takže od srpna do vánoc jsme se neviděli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.