| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Předvánoční rozjímání

Ať se vrtnu kamkoliv, ať otočím knoflíkem rádia nebo televize, všude mi říkají, že nyní máme všichni předvánoční stres.
Já ne. A cítím se k vůli tomu méněcenný. Umyl jsem okna u sebe i u rodičů, utřel jsem prach a koupil jsem si vánoční dekorací v květinářství.
Upekl jsem pár plechů perníčků a tlapek, dárky ještě nakoupené nemám, myslím, že je na to čas...a ze všeho nejvíc se těším na setkání s přáteli.
Vánoce budou i bez umytých oken (mám to vyzkoušeno - ale nevoní to tak), vyleštěného nábytku (o "vůni" se můžete postarat nalitím malinkého množství leštěnky na víčko od zavařeniny a položením na nějaké nenápadné místo:-)), vyluxovaného koberce i svátečního stolu. Skutečně. Vánoce jsou totiž uvnitř každého z nás.
Osobně je pro mě nejhezčí doba chvíle, kdy se vydáme ven. Procházíme ztichlou obcí či městem, pozorujeme zářící stromky, potkáváme stejně praštěné lidi, kteří rádi tráví Vánoce procházkami a rozjímáním.
Takže prosím - kde se dá koupit vánoční stres, abych se z něj mohl pak pod dohledem dobrých rad z médií léčit???

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.