| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Předvánoční rozjímání

Joj, také předvánoční stres nemám a také se ráda dívám na osvětlená okna, vyšňořené stromečky na zahrádkách. S chutí balím a dávám dárečky, které vybírám dle vkusu obdarovávaných - můj bývá jiný - a těším se na jejich reakce. Má starší svobodná 23letá dcera říká, že jsem blázen. Také mám ráda kolem sebe uklizeno, navoněno, prostě čisťounko. Napeču, nakoupím a navařím, nazdobím dům, obstarám dárečky i pro domácí mazlíčky, koupím každoročně nejméně dvě vánoční hvězdy a horu jmelí pro všechny známé. Ale někdy to prostě nejde a tak se nezjevím. Snažím se vše podstatné mít hotovo do 20. prosince. Pak už jen ladím, ladím a ladím. Nakonec Vánoce nejsou o jídle, že? Mladší dcera na rozdíl ode mne má stále čas na vše a její přítel říká, že je to celá ona, když 22.bude kupovat dárky, 23.jí ujede vlak a 24. bude volat, ať pro ni někdo sjede na nádraží, nebo dokonce až do města/ 20km/. Ale už jsme si zvykli. Třeba letos ani nedorazí - má přítele, ať je v nejhorším s ním.Těším se na pohádku, půlnoční v kostelíčku a potají doufám, že bude mráz a pár vloček nazdobí krajinu. A ne-li, nevadí, vezmu si holinky a do nich troje ponožky. Přeji krásné Vánoce. Alice

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.