| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Předvánoční rozjímání

když to je pořád něco. Asi za deset minut zase proběhlo toto: Dotaz co jsem vařila, tak jsem řekla, že králíka. No a tak se zeptala, co jsem na něj dala a já jsem řekla, že si to nakládal Jara, jako manžel, protože já ho nejím, tedy toho králíka. No a už z toho bylo to, že jsem nevařila. I když jsem ho pekla já, manžel ho jen den předtím naložil. chápeš? Ona všechno překroutí. Všechno si vyloží jak se jí to hodí.Ale není to jen na mě. Třeba jednou spadla ze židle, protože si špatně sedla. Ale protože padla zadkem na psí pelech, tak za to, že ona spadla mohl pes. Tak asi tak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.