stistko,ja ted zrovna resim,jak to udelam.Muj privydelek je cca 4 tisice,pracuji na ZL 6hodin tydne a pri predstave,ze 1000kc dam na socialni a 800 na zdravotni me omejvaji.Pani na socialce me dala nadeji,ze se to mozna jeste behem ledna zmeni... zivnost jsem si obnovila pred rokem a skoncit nemuzu,jsem kadernice a mam dost zakaznic...Jedine zdrazit a i tak pul mesice delat na poplatky.Pokud se dovis neco noveho muzes mi napsat?Jsem rozcilena,podpora rodiny je to vskutku uzasna...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.