ahoj,našla jsem si tento článek,že se potýkám s žárlením své starší dcerky na mimko. je mezi nima dva roky "pauza":-). skoro(k věci) vše jsem pročetla a hodím svůj subjektivní závěr: si nevyberete. přesně mám pocity, že bych bývala počkala....ještě rok, ale je to hodně subjektivní a kdyby chyby.je milion věcí kolem které neovlivníte ,třeba přírodu,nebo to že s příchodem druhého potomka přijde manžel o dobré zaměstnání ato vše celou situaci staví do jiného světla a spoustu jiných podmínek jako je třeba jen temperament dítěte.... nakonec si říkám,že co já vím jaké by to bylo kdyby bylo dcerce o rok víc třeba si to jen maluju a tak přestávám tuto věc řešit jdu si sdětma hrát a budovat jim hezký vztah.
bohužel jak jsem zjistila autorka teď prožívá zcela jinou smutnější událost než příchod dalšího potomka, tak upřímně soucítím
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.