Trinity,ja mela ZL pozastaveny na rok a pul a obnoveni bylo jednoduche,tak nevim.a pri pozastavovani v cervnu 2001 mi bylo receno-minimalne na 6mesicu a mx.na 2 roky,ale porad se to meni... S temi zalohami jsem v soku,vydelam si okolo 2-4 tisica 1000 zaplatim socialce. Aco kdyz mi nedejboze dite onemocni a ja mesic makat nebudu,tak stat zasponzoruje manzel...hruza.. to nam fakt pomohli...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.