| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Děti jako závaží

Darunko,
je docela možné, že svému synovi ublížíš víc, když zůstaneš v manželství bez lásky. To dítě to cítí. Jestli ne teď v tomhle okamžiku, tak jednou v dospívání bude.
Já z takové rodiny pocházím, mí rodiče se k sobě chovali korektně, relativně přátelsky...manželství probíhalo bez velkých hádek, ale prakticky žili vedle sebe a ne spolu. Když jsem začala dospívat, začala jsem vnímat, že jejich vztah je jiný, než vztahy rodičů mých kamarádů. U nás se rodiče nikdy neškádlili, nikdy si nedali jen tak pusu, prostě žili vedle sebe jako dva celkem přátelští cizinci. Bohužel, dlouho mi trvalo, než jsem si uvědomila, že tenhle druh vztahu není norma a že takhle nežijou všichni. Než mi to ale došlo, odrazilo se to dost na mých vlastních vztazích.
Zkus zvážit, jestli tvé dítě nebude spokojenější s rodiči, kteří budou šťastnější když nebudou žít spolu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.