No... Pokud vím, nikdy jsem neřekl, že děti s rozštěpem nemají právo na život (nežijeme už přece jenom v dobách Třetí Říše, že?). A zároveň jsem nikdy neřekl, že rodiče dítěte s rozštěpem jsou egoisté. Přečtěte si to pro jistotu ještě jednou. Je tam přesně specifikováno, co považuji za egoismus a co ne.
Co se týče personálu FNKV, tak jsem psal pravdu. Ano, máte pravdu, že jejich práce se nedá shazovat, ale na druhou stranu se nedá pochválit. Všichni jsou tam jenom lidé a tito lidé mají opravdu pramalý zájem o to, co se na oddělení děje. Doma mají svoje rodiny. Do práce jdou jako každý jiný a dělají ji jako každý jiný. Co nemusí dělat nedělají a co musí dělat, dělají rychle, aby to už měli za sebou. Snad nikdo nejsme tak naivní, abychom si mysleli, že tam někdo bere svou práci jako poslání. Hippokratova přísaha je jenom blábol, co odemelou někde před komisí.
To, že jste se ohradil(a) chápu. Jako rodič máte svoje dítě rád(a), což je především pudová záležitost, jenže, se vší úctou, nemáte ani ponětí, co je tohle za život.
Předchozí