Promiň Sylvie, napsala jsem tě s měkkým i. To jsem nějak nepochopila jak to myslíš "možná právě to byl jeden z důvodů zvýšení..." Ty jsi brala mateřskou jenom 18 stovek a kdybys chtěla, tak jsi mohla mít 13 tisíc? Nebo jsem vedle jak ta jedle? (někdy mi to už nemyslí). Kdo mohl vědět, že se uskuteční takováhle reforma a žádat po svém zaměstnavateli, aby mu zvýšil plat hned a nikoliv až pár měsíců před porodem? Stejně by na to ti zaměstnavatelé většinou nepřistoupili, pokud to s tou svojí zaměstnankyní nemysleli jo dobře. S těmi nevinnými s tebou souhlasím, protože na této reformě budou podle mě maminky odcházející na MD spíš tratit a naopak, když budou chtít později od státu alespoň vypomoci sociálním příplatkem a příspěvkem na bydlení, tak tam je rozhodným obdobím stále tři měsíce (kdyby to byl rok jako u mateřské tak se za ten rok spíš přihodí, že máš průměrnou mzdu menší - jsi nemocná nebo právě na té mateřské apod. než když je to za tři měsíce zpětně a měla bys častěji nárok na tyhle sociální výpomoci). P.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.