| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Diagnóza vývojové poruchy: dobrý pomocník, ale nebezpečný pán

Můj čtyřletý syn je dle veškerého okolí velmi hyperaktivní. Pořád a neustále běhá a neposlouchá téměř nikdy. Velmi nás to jeho chování trápí a již téměř tři roky se to snažíme řešit. Jak jsem již psala, někdy o diagnóze hyperaktivita, ale pochybuji. A proč? Syn se uklidní jedině u knih, u kterých vydrží velmi dlouho. Absolutně ho zatím nebaví jakýkoliv sport. Dokáže vydržet v divadle balet a dokonce i operu Čert a Káča. Vydrží čtyřiadvacetihodinovou cestu k moři autobusem a to i několikrát do roka. Rád venku chodí a drží se mne za ruku (což prý hyperaktiváci nedělají). Doma je v pohodě, ale nezvládá kázeň v kolektivu. Až donedávna velmi dobře spal. Teď přestal spát po obědě.
Psycholožka narhuje také léky. Já jsme silně proti. Někdy mi připadá, že je spíše velmi rozežraný (ale fakt nevím, kde jsme udělali chybu, protože ho nerozmazlujeme). A běhání ho asi baví, proto pořád běhá (tak snad sport běhání ho později chytne). Tak opravdu nevím. Je to hyperaktivita nebo se za tím jen schováná obtížně zvládatelné dítě? O ostatních poruchách nevím, s tím jsem se zatím u něj nesetkala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.